Ny dag

Brr.. Hur kallt är det tillåtet att bli egentligen ?.. Jag är jätte glad att vi iallafall har fått någon snö i år, men den här kylan skippar jag gärna... Vaknade lite tidigare idag för att jag tänkte gå ut och gå nu på morgonen, men jag ändrade mig snabbt när jag såg hur kallt det var.. 22- ...
Dagen i Örebro igår blev lyckad :) Kom hem med ett par ljusgråa leggings, en svart cardigan, en leopard-färgad sjal och en ny digitalkamera. Den andra jag har tar jätte suddiga bilder ibland, inte alls bra... Så nu får jag hoppas att den nya ska fungera bättre - vilket jag tror att den gör! Har ju min systemkamera också som jag bara älskar! Men den är ju lite svår att ta med sig i handväskan om man ska någonstans, så det är bra och ha en mindre också, tycker jag ;)
Idag blir det att träffa Emelina igen. Vet inte vad vi ska hitta på, bara att vi ska sola. Det har jag inte gjort sen i somras (i solen). Så det är behövligt kan jag säga :)

Nu ska jag lata mig en stund och sen ringa Emelina.

Goodmorning sunshine

Det här kallar jag solsken :) Då blir jag glad! Dock så kommer jag nog inte vara lika glad när jag kommer utanför dörren... Våran termometer visar -20... Blä!
Ska till Örebro idag och shoppa loss med min vän Emelina♥ Det får bli Marieberg, inne i värmen. Jag tippar på att det kommer vara rätt så mycket folk så jag får väl se om jag får något köpt, eller om jag bara kommer gå runt och irritera mig på alla som knuffas för att få ett ynka litet klädesplagg som priset är lite sänkt på.. Vi säger blä till dem också :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig iordning och sen hämta upp Emelina i samhället.

See ya!

Vi har haft en jätte mysig helg på hotell i Stockholm! Bäst av allt var nog frukosten, mums! :) Närå, under helgen så har vi faktiskt gått och förlovat, vilket självklart var det bästa! ♥ Jag är så glad att jag har det så bra.

Julen har varit jätte mysig, som vanligt. Så kul att alla i släkten är samlade på ett ställe så man får träffa alla samtidigt för en gångs skull, händer ju inte så jätte ofta.. Fick jätte mycket fint i julklapp också ♥

Imorgon åker min fästman (känns så kul att säga det ;)! ) på kryssning med ett par komspisar och lämnar mig här.. Så jag åker väl förmodligen dit sen ikväll och blir kvar där över natten.

Nu ska jag slå på en film och mysa här med mig själv.
Ses!


Snart...

... är det julafton :) Om ganska exakt 43 minuter.
Vaknade på helt rätt sida imorse eftersom jag drömde världens underbaraste dröm<3 Men ingen annan håller med mig om att det var en bra dröm... Men jag tyckte iallafall att det var en helt underbart mysig känsla<3 Har mått bra hela dagen efter den där drömmen, men ändå dåligt eftersom det inte var på riktigt... Men men :)

Imorgon startar dagen med en dusch och sen ska jag göra mig iordning, därefter åker jag och familjen hem till mormor och morfar. Senare på eftermiddagen åker vi hem till farmor och farfar och firar där. Blir alltid mycket fläng på jul, och då är det ritkigt skönt att komma hem sen på kvällen och bara ta det lugnt med familjen.

På torsdag åker jag och V upp till Stockholm och där ska vi mysa massor och bara va!! :) Ska bli skönt att komma bort och bara vara för oss själva.<3

Nu ska jag krypa ner med missarna och vakna upp till en dag fylld av kärlek,, gärna strålande solsken och massa snö också :)
Sleep tight!


Söndagsmorgon

Nu är fjärde ljuset tänt och snart är det julafton.. Men jag kan fortfarande inte tro det, tiden har gått så fruktansvärt fort det här året så det är nästan skrämmande.
Vaknade upp bredvid V imorse, alltid lika mysigt<3 Så nu ska jag snart ta en powerwalk, sen blir det dusch och efter det tänkte jag gå ner på skyltsöndagen och försöka fixa de sista klapparna. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

Nu blir det på med varma kläder och ut i kylan :)


Vintertid

Hur mysigt är det inte nu när snön har kommit. Idag är det en riktig vinterdag; kallt, snö och sol:) Hur fint och mysigt som helst! Hoppas verkligen att snön ligger kvar på julafton bara..

Nu har vi bokat resan till Filippinerna :) Den 25 juni åker vi och är borta till 18 juli, längtar! Ska bli så himla roligt! Det jag känner med resan att jag gärna kan slippa är ju den långa flygtiden, usch va jobbigt säger jag bara.. Behöver en bra resväska till dess också, men det hoppas jag att tomten ger mig i år ;), (om jag nu varit snäll..)

Nu ska jag sova bort min hemska huvudvärk som jag haft hur länge som helst och sen ta en varm dusch när jag vaknar!

Take care! <3

I don't wanna be without you babe

I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't wanna play that part

Hur bra är inte Beyonces låt Broken-Hearted Girl? Får typ rysningar, galet bra!
Sitter här i min ensamhet, nyduschad och lyssnar på musik. Ska strax fara iväg till jobbet. Har absolut ingen lust alls med det idag, men vad gör man. Bara ha god min och åka iväg.

Klickade hem en cardigan och ett tunt midjeskärp från Nelly igår, hoppas att det kommer imorgon. En snygg och enkel cardigan som man kan bära både till vardags och till fest med lite snygga accesoarer till.
Måste få klart att julklappar snart också,, så typsikt att vara ute i sista stund och leta.. Har inte en aning om vad jag ska köpa till någon.. Men det kommer jag allt på, så småningom :)

Nu ska jag göra allt klart och sen sticka iväg till jobbet!

Ha en bra dag! <3


Bra dag...

.. är det inte iallafall. SÅ typiskt att det ska vara kallt, blå himmel och sol idag bara för att jag inte är på topp! Vaccinerade mig mot grissjukan igår och mår alltså piss av det idag... Jaja, nu är det gjort och nu hoppas jag för fullt på att jag inte ramlar ihop och dör om något år pga av den dumma vaccinationen!..

När jag ändå inte har något bättre för mig än att må dåligt så ligger jag här och kollar på olika inredningssidor efter grejer till mitt rum. Ska göra om allting där inne efter jul, ska bli så skönt att förnya lite :) Finns så himla mycket fina saker alltså!

Nu ska jag fortsätta må dåligt!
Cya!

Saknar min baby btw....



RSS 2.0