Sista..

Sista natten hemma hos mina underbara föräldrar, mina underbara katter och min underbara, gosiga säng... Men om 3 veckor är jag hemma igen och då ska jag inte gå utanför dörren på en vecka tror jag.
Kl 8 imorgon går tåget från stationen och planet från Arlanda går 15.55. Just nu är jag en aning nervös, men när vi väl kommit till Arlanda och checkat in bagaget så tror jag att jag lugnar ner mig:) Är framme i Filippinerna runt 10 på lördag morgon (svensk tid). Som jag längtat efter denna dag, och nu när det är tycker jag att det gått alldeles för fort.. Hur hänger det ihop?
Nu blir det sängen för jag ska upp om 6 timmar. Godnatt <3

We always survive cause were in this together

Nu är det allra sista inför resan fixat :) Vi hämtade ut pengarna idag och så har jag äntligen hittat ett par tygskor (efter att ha kollat i nästan varenda skoaffär efter ett par vita). De var ju inte världens vackraste men det får väl duga.. Resten av dagen har jag inte gjort ett dugg, är så jäkla förkyld och får fruktansvärd huvudvärk av att vara i solen, jätte roligt nu när det är fint.. Får hoppas förkylningen hinner ge sig innan fredag också!
Imorgon har jag iallafall ställt in mig på att få ligga i solen ett par timmar, får se vad huvudet säger om det. Ska försöka få med mig Ville och köpa kebab eller nåt annat imorgon också, så himla sugen på det!

Nu ska jag titta på tv en liten stund och sen sova. Natti♥

Victoria♥Daniel

Igår var nog inte ett öga torrt på de som satt bänkade framför Victorias och Daniels bröllop, iallafall inte när Daniel höll sitt tal. Han är nog kanske inte så stel som han ser ut att vara ändå! Vilken lycka för dem :)

Bild: Aftonbladet


Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker.. Min nervositet börjar gå över till pirrighet i magen nu istället, det är bra! ;)
Ska snart ta en promenad tror jag, om det inte börjar regna. Sen ska jag till Ville!♥

Fina studenter

Åh, va mycket fina studenter jag har sett idag! Tänk vad roligt att vara lärare och få vara med och se folk ta studenten varje år! Jag blev så glad inombords när jag såg alla skrika och sjunga när de sprang ut och stod på sina vagnar. Avundsjuk blir jag också, jag vill ta studenten igen! Jag vill bara stå där igen, nyss sprungit ut, och skrika rakt ut hur jä*la glad jag var! Känslan jag hade då går verkligen inte att beskriva! Det var något av det roligaste jag nånsin gjort och nånsin kommer att göra, LYCKA! ♥









Sommar♥

Åh, vilken härlig helg det har varit! Massa sol! Ville har varit hemma också så det har varit en helt perfekt helg :) Igår åkte han tillbaka till Skövde för sista gången (på 2 månader iaf..). Han muckar 18 juni så då ska jag åka dit och hämta honom, tror jag. Och då är det bara en vecka kvar till Filippinerna! Jag börjar bli väldigt pirrig i magen...

Idag är det dags för en 2 timmars-tur i Öfalla :) Tre ny-inridna hästar kom dit igår också så det ska bli himla roligt! Det blir premiär turen för dem i Öfalla idag. Men det går säkert jätte bra.


Min fina Challe ♥

RSS 2.0