Bio

Igår var jag på bio med bl a S, min bästa :)  Kollade på Farsan. Ritkigt rolig film var det! Efter det köpte vi (eller jag..) med lite käk från Donken och så åkte vi alla hem till S och spelade kort; tecknet/tecken för att vara exakt ;) Och vilka vann? Jag och Sabina. Bästa teamet ever tror jag! De va skoj :)

Snart kommer Ville hit och äter efter det vet jag inte vad det blir.. Ska ringa Sabina sen iallafall och höra vad hon har för sig ikväll. Och så sover jag hos Ville i natt, för han åker ju imorgon igen :( Vill inte det... Men men, det är väl bara att gilla läget :(..

Nu ska jag duscha och sen ringa min man

100216

Nyss tryckt i mig säkert 10 smörgåsrån... Farligt att äta såna ju! Man blir ju inte mätt! Jaja, gott var det iallfall....
Jobbade idag och tiden sprang iväg lika fort som vanligt när jag jobbar. Det hinner inte ens bli tråkigt när man städar ju. Fast hemma är det inte lika kul.. Passade på att boka turridning i Öfalla när nästan alla vi som ska iväg var samlade. Blir jag, Sabina, Cindy och Päivi. Så den 7 mars ska vi iväg, ska bli såå kul!
Imorgon blir det Gustavsvik med Sabina, Ville och Kim. Oj vad vi kul vi ska ha ;)



Min lilla Sveas kullsyster fick avlivas idag.. Usch, det är så tragiskt.. Skulle blivit 1 år på torsdag.. Lilla Love..



Sov så gott Love.. ♥


Alla Hjärtans Dag <3

Är inte det här en helt underbar dag? Tiden innan springer alla runt i affärer för att köpa något fint till en speciell person. En dag som sprider kärlek runt omkring sig :) ♥
Min dag kommer iallafall bli galet mysig, det känner jag på mig. Blir att tillbringa kvällen med min underbara fästman ♥

Hoppas alla får en underbar alla hjärtans dag!

 
I love you ♥


It's time for you to see yourself

Min mage kurrar, jag är hungrig... Det värsta är att jag inte vet vad jag ska äta. Igår lagade jag och Sabina jätte goda biffar. Eller hur var de goda Sabina? ;) De kanske inte såg ut att vara mycket för världen på utsidan, men på insidan var de såå mycket bättre ;)
Ska snart åka hem till V och tvinga honom att se på film eller gå ut och gå med mig istället för att se på fotboll. Men det kan jag väl bara drömma om när det är Manchester som spelar... Men jag får väl se lite söt ut så kanske de går! :)


Chess Titans

Ska upp och jobba imorgon så jag borde väl sova. Men kan jag det? Neej.... Så jag ligger här o spelar schack med mig själv. Går det bra? Neej.... Fattar inte varför jag envisas med det dumma spelet. Kommer aldrig vinna ändå. Funderar på att gå upp och ta ett glas mjölk så kanske jag blir lite tröttare, eller inte.
 
Imorgon kommer iallafall Ville hem och stannar här i hela tre veckor!! Passar helt perfekt just nu känner jag.. <3


Nya istiden är påväg.....

.... skulle man kunna tro. Jag vill ha vååååår! Solsken, fåglar som kvittrar och ballerina, underbart!! Nu kommer man ju knappt utanför dörren ens.. Usch
Har iallafall jobbar en stund idag. Men jag gick hem efter frukost för jag har så himla ont i bröstet... Kan knappt göra nånting.. Tror jag har suttit konstigt :( Hoppas det går över snart! Så nu ligger jag i sängen och har Svea bredvid mig <3 Ska titta på en film tänkte jag, vet inte vilken bara :)

RSS 2.0