Blåsväder...

Fy vilket väder det är varenda dag...! Blir så trött på det för det är ju inte vidare kul att vara ute och gå när man nästan blåser bort.. usch.

Igår var det ju Regementets dag i Skövde :) Var kul att vara där och se hur det såg ut m.m. Men, som vanligt, så blåste det något så fruktansvärt, och kallt var det, så det var ingen höjdare. Men det var kul ändå och ganska häftigt,, :)
På kvällen skulle Ville och jag på bio, Flickan som lekte med elden. Vi chansade på att inte boka någon biljett, dumma som vi var... Självklart fanns det ju inga biljetter kvar... Så det får bli nästa helg. Så då åkte vi till Mcdonalds och åt en varsin glass och sen åkte vi hem och myste där istället. <3

Nu sitter jag här och inte vet vad jag ska hitta på. Åker tillbaks till Ville sen innan han ska till Skövde igen iallafall.

Ha det bra!




Finaste.. <3



090925

Idag ska jag göra något som jag inte gjort på länge - rida! Och det ska bli så kul!! Var en tjej som behövde lite hjälp med sin häst, så jag hörde av mig till henne. Så jag ska provrida hästen idag :) Kommer väl inte kunna gå imorgon antar jag... Kul att komma till Skövde och gå som om jag gjort ner mig.... ;) haha!  Nej men det ska nog gå bra!

Var nyss och hämtade ut ett paket som jag beställt. Ett par skor och leggings. Passade riktigt bra så det var ännu ett lyckat köp =)


Stövlarna som jag beställde.

Nu ska jag snart göra mig iordning och åka upp mot stallet.
Ha det bra!

Sweet dreams

Imorse när jag vaknade kändes det inte roligt alls... Men som tur är så är det fredag imorgon! Dock ska jag ju upp tidigt på lördag också men.. de är ju en rolig sak jag stiger upp för iallfall ;) Sen på lördag har jag bestämt att jag och Ville ska gå på bio, Flickan som lekte med elden, beroende på hur sent vi kommer hem så klart. Som vanligt att jag bestämmer saker och tin.. ;) Men han går nog gärna på bio med lilla mig,   inte sant? ;)

Va på stan en sväng förut med Emelina. Fikade och hade det trevligt. Alltid lika kul att träffa min gumma! :)
Har även varit på EM möbler med mamma och pappa. Och fy tusan vad de handlade!!.. Men fint kommer det bli kan jag lova! ^^, Längtar tills jag flyttar och får inreda mitt eget och köpa en massa läckert. Jag ska ha det såå fiiint ;)

Nu ska jag sova gott och gå upp kvart i fem imorgon bitti!
Hugs&Kisses!


Lovely...

Myskväll

Nu har min bästaste åkt tillbaka till Skövde.. :( Alltid lika tråkigt varje gång... Har haft en jätte mysig helg iallafall <3 På lördag ska jag, Carina, Antonio och Patrik åka dit på Regementets dag, ska bli riktigt roligt att se hur det ser ut och få veta vad som händer där ;)

Har precis bakat choklad bollar och så finns det lite annat gott också.. Så nu blir det att titta på Kommisarien och havet och feta lite med mamma :)
Imorgon vankas det jobb från 06.01-14.11 .. Efter det blir det långpromenad med Jennie.

Ha det bra!


Beyonce - Halo

Hur underbar är inte den låten!...

Inte mycket händer i mitt liv just nu, känns som att jag inte gör annat än jobbar.. Har iallafall hunnit träffa Emelina under tiden hon varit här hemma nu, saknar den bruden alltså.... <3 Nästa gång hon kommer ska vi smida lite planer som vi har ;) Kul kul!

Denna vecka ligger Ville ute i fält så vi har inte pratat nånting.. :( Tur att han kommer hem imorgon iallafall! <3 Helgen spenderas förhoppningsvis med honom.

Idag ska jag jobba sen tar jag helg!! Så skönt! Skulle egentligen på utbildning idag men hon som håller i den blev sjuk så den är inställd.. Så det blir full dag idag till klockan tolv.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta ut ett paket :)
Pusss



I'm so happy I'm so glad...

Ja, var ju utställning igår.. Och fy sjutton vilket dålitg humör Svea var på.. Fräste och morrade så fort någon tog i henne.. Men det är ju förståeligt i och för sig med så mycket ljud och dofter. Men hon blev iallafall Ex1 trots allt och det var ju kul :)

Idag har varit en slappar-dag känner jag. Har inte gjort ett dugg. Jo, jag var på fotboll med Ville och Jennie,, inget mer :) Men jag har varit så fruktansvärt trött, och då får man faktiskt slappa.
Och nu har min älskling åkt (hem?) till Skövde igen.. :( Alltid lika tråkigt...

Men men, imorgon sätter arbetet igång igen :) Ska bli skönt faktiskt. Så nu måste jag sova för jag ska upp om 5 timmar....

<3




090904

Kom hem för en stund sen efter att ha varit ute och ätit med en del från jobbet, på Jacks :) Riktigt trevligt var det faktiskt. Kom hem och började packa iordning alla saker som behövs till morgondagens utställning; strykt burskynket, lagt ner låda, sand, mat, skål, stamtavla, bekräftelse, kamera m.m. Blir upp tidigt imorgon, redan kvart över 5. Ska vara hos Tone typ kvart över 6. Fy sjutton,, på en lördag och allt. Aja, det har jag ju valt själv. Ska bli riktigt roligt :) Hoppas det går bra för min lilla gumma.

Hoppas på att Ville kommer hit imorgon kväll när jag kommit hem.. Skulle va mys<3..

Nu måste jag sova :) Godnatt!


Från utställningen i Örebro :)


Sjukling .

Vaknade imorse med helt igen täppt nästa och ont i halsen... Kändes inte bra alls... Skulle ju till frisören klockan ett och sen vidare till jobbet. Och dum som jag var åkte jag till frisören, satt där och snorade. Lätt att va efterklok. Så jag ringde till jobbet och sa att jag stannade hemma iallafall. Måste ju bli frisk så att jag kan åka till Eskilstuna på lördag!

Men men, håret blev bra iallafall :) Så himla skönt att ha nyklippt hår alltså! Och så blev det ju lite ljusare, som jag ville :)
Fick min nya mobil idag också! Jätte fin  =) Hoppas den fungerar som den ska bara.. Annars ska jag inte ha någon mobil!

Nu ska jag sova snart och bli frisk så att jag kan jobba! :)

Puss.


RSS 2.0