Nytt trädgårdspynt

Inatt vaknade jag av att jag hörde en bil gasa och brumma något fruktansvärt och att pappa stod i vardagsrummet och svor. Gick upp och såg att vi hade fått in en bil i trädgården! En mörkblå volvo 745 hade tagit plats där. Det är tredje gången vi får in ett fordon på vår gård, får hoppas att det var tredje och sista iallafall! Det var tre män som hade kört bilen och åkt av vägen. Klockan var kvart över 4 när det hände och de kom därifrån runt halv 7.. Polisen kom men då var bara en av männen kvar och han sa till polisen att det var en tjej som kört bilen... Sure. De var säkert påverkade alla tre. När poliserna åkt så kom de två andra tillbaka och då började de försöka få upp bilen igen. De hämtade en massa grejer från flera av tomterna här som de använde till hjälp och de knackade även på hos oss, men vi öppnade inte!... Men till slut fick de upp bilen på vägen igen och körde iväg fort som f*n. Vilken händelse i lugna, fridfulla Ängebäck.

Twilight filmen igår var super bra! Åh, vad jag älskar de där filmerna... Tyckte dock att det var ett trist slut på denna... Nu får jag ju vänta i evigheter på att få veta vad som händer. Suck.

Idag fyller min underbara mamma år :)<3 Så idag blir det att fika lite gott m.m och ikväll blir det mys med älskling, sista kvällen innan han åker igen...

Puss

Fredag i all ära!

Då var vaccinering av Bacon-feber bokat! Det kommer några till jobbet och vaccinerar de som vill 30:e november, jag har kl. 13.30 .. Jag ska ta den men på ett sätt vill jag inte.. Det jag tänker på är att de har fått fram det här vaccinet så fruktansvärt snabbt, känns inte helt ok... Jag kommer inte att ta den för min egen skull, utan för omgivningens skull, för de som inte kan ta den av olika anledningar. Det blir väl säkert inga allvarliga biverkningar, men lite orolig blir jag allt.

Imorgon blir det bio-mys med Ville :) Vi ska se New Moon, jag blir väl lika kär i den filmen som jag blev i den första.. <3

Och idag fick jag reda på att jag får stanna kvar på jobbet till 23 december :) Kanon! Hoppas på att jag får förlängt efter det också, vill inte vara utan jobb, uschamej!
Och igår var jag och min kära lilla mormor på Perfect Home party :) Jag beställde en jätte fin lite större ljuslykta. Hade egentligen velat ha en annan men eftersom den är så dyr och att jag inte visste om jag skulle bli kvar på jobbet eller inte igår så valde jag att avstå från den... Men nu när jag vet att jag får vara kvar en månad till så ångrar jag verkligen att jag inte beställde den... :( Har sucktat efter den ett bra tag nu...

Nu ska jag vila en stund och sen sätta igång med städning! :)
Ha det bra, det ska jag ha iallafall!


Min soldat bland granarna i skogen <3

Kan verkligen inte låta bli att tycka att det där med lumpen är lite småfjantigt... hehe ... Springa runt och leka krig... ;P
Men självklart är det bra att det finns såna som vill kämpa för sitt land, jättebra ju :).. Men ändå.

Vecka 46

Då var det ny vecka, igen. Tiden går så otroligt fort så jag hinner knappt med! Känns som att det var igår jag tog studenten, men det är ju snart ett halvår sen, herregud..
Well well. I helgen hände väl inte alltför mycket. Ville har inte varit hemma, vilket har känts lite tråkigt.. Så i lördags följde jag med Tone till Habo, hon skulle hämta en liten kattunge där. Det var hos en uppfödare som äger Charlies pappa, och den katten har jag velat se hur länge som helst. Hade hört att han skulle vara så otroligt stor, vilket han var! Det var något av det största i kattväg jag nånsin sett! Men Charlie är iallafall en kopia av sin far, bara att Charlie är mindre och ljusare.

Aragon - Stoooor kisse


Nu ringde Carina precis (Villes mamma) och sa att vi snart ska boka resa to The Phillippines! :) Det var rätt billigt nu så. Då åker vi isåfall 25juni och kommer hem 18 juli. Sköönt :)
Nu ska jag snart göra mig iordning, börjar jobba klockan två... Jobbar eftermiddag denna vecka, då blir skönt att vara ledig på fredag och få lång helg. :)

Ha en fortsatt bra måndag :)

Hotell bokat :)

Då var ännu en helg över.. Helgerna går alldeles för fort tycker jag, känns inte som man hinner med någonting. Ville kom hem i torsdags och åkte tillbaka till regementet idag,, vi får alldeles för lite tid för varandra tycker jag :( en helg bara.. Och nu kommer han inte hem på två veckor :( Men men, vi får väl ta igen det i jul när han är ledig ett par veckor. Vi åker till Stockholm den 25:e december och åker hem 27:e. Har bokat hotell idag, ett 5-stjärnigt! Ska bli såå mysigt♥ Då ska vi ägna all tid åt varandra och bara va, äta god mat, gå på stan och kika m.m. Kommer bli helt perfekt♥

Imorgon och resten av veckan är det jobb som står på schemat. Ska även på utbildning imorgon och på torsdag. Så det blir långa dagar.. Men men, hellre det än att sitta vid skolbänken, helt klart ;)

Nu ska jag slå på en film och mysa ner mig i sängen. Något bra tips på film? Har ingen idé alls vad jag ska se..

Puss!


RSS 2.0