Skoskav - paaain ..

Idag blev det Örebro med Jennie och Marika :) . Egentligen skulle jag inte ha något men va tusan, det går ju inte åka någonstans utan att köpa något (?) Blev en tröja från Gina och en söt blus från Vila. Hittade en grymt snygg jacka och ett par pumps också,, men jag lyckades gå därifrån utan att köpa dem.. Vilket jag självklart ångrar nu!
Efter att vi (jag och Jennie) tittat klart i de flesta butikerna i Marieberg så ville vi till Skopunkten. Marika var på Ikea så bil hade vi inte.. Nej, utan vi gick till skopunkten från Marieberg.. Hittade ju inte någon jäkla väg som vi kunde gå på heller så vi fick leta upp det bästa och i princip göra oss en väg, själva. Gick himla bra faktiskt :) Men nu har jag skoskav, under fötterna.. Inte det minsta kul. Jag hade ju inte direkt på mig de bästa skorna att gå i om jag säger så..

Har även gjort slingor i håret idag också, så nu är jag en aning ljusare. Skönt! Men eftersom jag var såpass mörk innan så blev det ju inte så jätte ljust. Men efter några veckor/någon månad ska jag göra mer slingor så att det blir ännu ljusare. Vill inte bli jätte blond som jag var ett tag, utan vill ha det mer guldblont som min naturliga hårfärg. Läckert :)


Åh, pratade med världens bästa pojkvän nyss!! <3 Blev så glad av att höra hans röst... <3 Fast egentligen får han inte prata i telefon så det va väl sista gången jag ringde antar jag.. Får väl duga med sms... ;/ Men något positivt är att han kommer hem till helgen iallafall :D  åh, va jag ska pussa och krama!!

Nej, dags att bädda ner mig i sängen tror jag.. :) Godnatt!


Lumpen - tar död på MIG

Klockan 09.14 imorse lämnade min underbara pojkvän mig här i Degerfors :( .. Kommer sakna honom så att det gör ont.. Trodde att det skulle kännas jobbigt först om några dagar/veckor, men faktiskt så saknar jag honom grymt mycket redan :( .. Bara tanken på att jag inte kan åka till honom när jag vill är jätte jobbig... Har ju alltid haft honom här i närheten. Men nu, och 10 månader framåt, finns han inte här.. Thank God för att mobiler finns iallafall !!!
Får hoppas att det går bra för honom iallafall och att han klarar det där utan problem (vilket jag inte tvivlar en sekund på!).

Han är bäst min pojkvän  :) 
Maaasssa käärleek till Han med stort H! <3<3<3



Mina fina killar <3

Älskade sol!!

Sooool! Ååh vilket härligt väder det är ute! Man blir glad i hela kroppen av lite sol, helt otroligt! Ska plocka iordning en filt och en bok och sen lägga mig ute på gräsmattan, uuuuundeeeerbaaaaart!

Ska till gunnar sen ikväll och käka lite och gosa med min mini-kusin, såå sööt! ^^

Hoppas även att jag får träffa älskling idag.. vill inte att du åker... =(

Nej, nu har jag varit inne för länge denna morgon!
Ha en bra onsdag!



Internet strejk

Dålig uppdatering av helgen känner jag... ;) Mitt internet var inte på samma sida som mig i helgen, dumma dumma internet. Men nu är det igång igen iallafall :)

I fredags var vi hos farmor och farfar för att farfar fyllde år, ganska trevligt och jag tackar solen för att den visade sig under kvällen!, (för en gångs skull....).  Är så mysigt att vara där nere i deras sommarstuga och sitta alldeles vid vattnet på kvällen när solen går ner, me like!

På lördagen blev det som sagt utgång med Emelina. Innan statt var vi hemma hos mig och satt på altanen och drack lite, pratade om allt möjligt och hade det riktigt mysigt! Tack gumman för en ritkigt bra lördag kväll <3 Värd att göras om tycker jag... ;)

Söndag och måndag har varit inte-något-speciellt-att-göra-dagar. Bara slappat, varit med Ville, mys faktiskt.
Men idag har jag varit i Örebro, skulle hämta ut min mobil som har varit på lagning. Tror inte att den blivit lagad men whatever, får väl åka in med den igen... Något positivt är iallafall att jag kom hem med två par plagg; en jeansskjorta och en vit blus,, :)

Take care !


               reegn...

!

Fy sjutton för svininfluensan! Folk blir smittade hit och dit och jag kan inte förstå mig på dem som inte är rädda för att bli smittade! Just nu är jag nästan rädd för att bara gå ut genom dörren! Om jag är ute någonstans och någon hostar eller nyser rätt ut så bara måste jag gå därifrån... Jag kan inte hjälpa det men jag är livrädd.. Och bara för att jag känner såhär så blir jag väl smittad av det..  Men i höst ska iaf jag vaccinera mig!

Well well, något som är trevligare är att idag blir det utgång med min saknade Emelina :) <3 . Frågan är bara vad som händer innan statt? Ska ta o slå en pling till henne snart och höra vad det blir innan. Men det blir säkert kul vart vi än hamnar ;).  Ska flörta lite med min kära pojkvän också så att han hämtar mig efter statt ;p <3

Nej, nu blir det dusch !


Semester

Och så äntligen var det dags för lite semester!! Visserligen har jag bara semester i två veckor, så jag hoppas på att det blir sol varje dag nu när jag är ledig. Efter semestern ska jag jobba ytterligare två veckor sen återstår det att se om jag får förlängt eller om jag blir arbetslös... Det vore ju inte roligt alltså, om jag blir arbetslös. Men NU ska jag njuta av min lediga tid, inte tänka på jobb, och försöka umgås så mycket som möjligt med Ville nu innan han åker den 27:e. =( <3

Nu har två katter lagt sig i min säng för lite vila, så jag tror att jag ska göra dem sällskap en stund, är såå trött..



Seg dag..

Usch vilken seg dag.. Började med att klockan ringde 04.30 .. Jag snoozade till 05.05 ... ;s Kom till jobbet 05.55, så jag stämplade in på en gång.. Har inte råd att förlora flex-tid.... ;) Har diskat en massa pallar hela dagen så tiden sprang ju inte direkt iväg om jag säger så.. Väl hemma så var jag as-trött så jag sov typ en timme. Sen var jag piggare! Då åkte jag till Ville och vi åkte till Degernäs och gick en bit med Nisse. Otroligt skönt att gå på kvällen när solen skiner!
Har även pratat med Emelina idag <3 Blir utgång med henne på lördag. Saknar min gumma.... <3

Men men,, måste nog börja tänka på att sova eftersom ännu en tidig morgon återstår på denna vecka..

 
        <3
 

Örebro

Idag står Örebro på schemat med mamma, pappa och Ville :). Får hoppas att jag kommer hem med något trevligt. Men när man har ställt in sig på att köpa en del så blir det inte så. Utan det är när man inte har några pengar som man hittar en massa... ;) Jaja,, något blir det väl hoppas jag.
Idag åker Malin och Jonas till Italien och jag är inte ett dugg avundsjuk! Fy va skönt det skulle vara att åka någonstans. Men det får bli nästa är :)
Nu ska jag äta frukost och sen ringa älsklingen<3


090704

Vilket väder! Bara en massa regn.. Jag vill ha sol som det var i början av veckan.. Så nu sitter jag här, deppig av vädret.. Plus att jag är hungrig.. Undra vad jag ska äta..? Något gott blir det väl, antar jag :P

Har nyss varit i parken och tittat på Måns :) Det var bra. Men jag trodde att det skulle vara mycket mer folk än vad det var! Så på måndag hamnar han väl på första sidan på tidningen ;)

Har även pratat med Tone som jag köpt mina katter av. Hon har en 5 månaders blåmaskad hona till salu igen.. En uppfödare som tingade henne för flera veckor sedan ändrade sig idag... Så om någon är intresserad är det bara höra av sig till mig! Hon är super-go!

RSS 2.0