100123

Joel Kinnaman hera I come!
Blir bio med My Man♥ idag; Snabba cash, ska tydligen vara bra enligt en del ;) Då blir de mys med popcorn och dricka i biosalongen, me like!

Funderar på att lägga en beställning från Nelly. Vill ha en skinnjacka med fuskpälskrage på. Såå snyggt! Får bli imorgon eller på måndag.

Nu väntar duschen :)


Bebisarna ...


Sjuuuk...

Vill inte va' med mera :( Kan knappt andas för att jag är så himla täppt i min stackars näsa, det tar kål på den att anstränga sig så!
Har iallafall inte orkat skriva något på ett par dagar, dagarna springer bokstavligt talat iväg, känns inte som man hinner med nånting. Är skönt iallafall att jag inte behöver vara själv hemma nu när jag är arbetslös och allt. Pappa operarades i torsdags så han är sjukskriven i 6 veckor framöver. Men den här veckan har jag faktiskt fått jobba lite hos Sabinas mamma (Hambo-städ). Ritkigt roligt faktiskt måste jag säga! Så helt arbetslös har jag ju inte varit ;)
Idag följde jag med pappa till pilgården för att han skulle kolla så att allt var ok med stygnen - vilket det inte var... Så imorgon bär det av till lasarettet i Karlskoga så att de får kolla på såret och avgöra vad som ska göras. Och efter vi har varit där så får vi se vad jag och pappa hittar på, kanske käka nånstans? :)
När vi var på pilgården passade jag även på att ta ett vaccinationspapper som jag ska lämna in så att så att de kan kolla upp vad jag behöver vaccinera mig emot inför resan till Filippinerna :) Måste iallafall ta den andra "Twinrix-sprutan".

Nu blir det film sen sova :)

   


100111

Då var det ett tag sen jag skrev här igen. Har varken haft lust eller haft något att skriva om.
Morgonen började vid sisådär 06.00. Körde Ville till stationen :( Så tråkigt att han åkt igen.... Sen åkte jag hem, myste ner mig i sängen en stund och sen tog jag en härlig promenad. Och nu ska jag snart åka ner och handla och hämta ut ett paket.

Och idag började mitt nya liv utan en massa onyttigheter, som det blivit alldeles för mycket av...


2010 !

Jahapp, första inlägget för i år.  2009 var ett helt oförglömligt år på många sätt för mig och jag hoppas att 2010 blir minst lika bra! Jennie fyller 18 och då blir det party, jag fyller 20, Ville muckar och sen är det dax för Filippinerna! Wihuu! :D Jag känner på mig att detta år kommer bli super!!

Vad som händer första kvällen på året återstår att se :) 

RSS 2.0