Packning

Packning pågär här hos mig nu..  Och jag gillar det inte ! Jag vet överhuvudtaget inte vad eller hur mycket jag ska ha med mig.. Men å andra sidan så hoppas jag ju på att jag ska få ha på mig bikini större delen av tiden där så. Men kläder behövs ju också..
Det ska bli så otroligt roligt och skönt att åka dit!, att få känna att skolan verkligen är över, inga mer bekymmer över en massa skolarbeten som ska göras och lämnas in, hur skönt är inte det?! På tal om skolarbete så gjorde jag klart det absolut sista i skolväg idag!! Det återstår bara ett tal som jag ska göra på måndag, men det är snabbt och lätt gjort!
På tisdag bär det av till Bulgarien!! Wiiie!

Vad blir det idag... ?

Äntligen

Nu är hon äntligen här, lilla Svea! :D Kan säga att hon är en riktig liten diva.. ojojoj.. Charlie och hon är inte sams än men får hoppas att det ordnar sig med tiden, det brukar det ju oftast göra :)  Söt som socker är hon iaf!, (Självklart min andra bebis Charlie också<3)!


   



Och sen har jag gått och blivit sjuk också... blää... Plus att mitt paket från HM har kommit som jag inte kan åka och hämta pga det.. Får be pappa lite snällt.. ;)

Recipharm

Jag har fått jobb!! Hur skönt är inte det?! :D  Recipharm ringde mig förut och frågade om jag var intresserad av att jobba fortfarande. SJÄÄLVKLAART!, sa jag då!:D haha! Dom paketerar läkemdel och lite sånt. Kommer att få jobba 2-skift. Vet inte när jag börjar än men ska iallafall på introduktions-utbildning 12 juni. Gud, vilken lättnad att veta att jag inte behöver vara fattig i sommar ;)

Har även varit i Örebro med min
kära vän Emelina idag :) Hittade lite behövliga saker faktiskt. Nu är det bara
värmespray jag behöver, men det är
snart fixat :)

Imorgon ska jag hämta hem bebis!
 Fy va roligt det ska bli!!

Vaccination

Otäcka sprutor.. Usch. Nej, men så farligt var det inte faktiskt :) Skönt att det är gjort nu iaf. Ska tillbaka om typ ett halvår och ta två sprutor till så är jag vaccinerad mot det där i 20 år. Gött!
Imorgon blir det Örebro med Emelina :) Vi ska fixa pengar och resten av grejerna som behövs till resan. Ska bli roligt :)
Nu är jag så hungrig så nu  måste jag äta.

Take care!




If you need to hear why I love you, I can go on all night


Blogg

Jahopp, då var det min tur att hänga på "bloggtrenden".. Känns som att det ges mer tid till att skriva lite nu när skolan slutar och allt :)

Då börjar jag väl mitt bloggande med att säga att jag idag har fixat vårfräscht hår. Eller jag och jag, min älskade mormor har färgat håret på mig så att det ser lite fräschare ut tills jag åker till Bulgarien ;) Tack! Det fick bli den gamla vanliga bruna färgen. Är egentligen sugen på att göra ljusa slingor.. Men de får bli senare under sommaren, tror jag..
Imorgon är det sprut-tajm... Ska vaccinera mig mot Hepatit-A.. Jag som är så rädd för sprutor.. Men jaja, jag grejjar allt det där ;)

Och som jag längtar tills på onsdag! Ska hämta hem en liten birma-tös då :D Hennes namn är S*Stackfallets Eternal Flame, men hon ska kallas för Svea, så sött. Charlie han bara går och muttrar här hemma så jag tror att det blir kanon bra med en kompis till honom! Min kära pojkvän har fått äran att följa med och hämta henne ;) Han är sååå glad för det!!

Det var väl allt för mig för den här gången! Ha en fortsatt bra söndag!


Svea (liggandes) och hennes syster Evita. Endast 8 veckor på bilden men oj så söta!!

RSS 2.0