Ännu en helg över..

Så var helgen över, igen. Tänk vad fort tiden går.. Har iallafall haft en bra helg :) Igår grillade vi hemm hos mig och hade det himla trevligt och åkte sen vidare till statt. Träffade Emelina där <3 Tänk så mycket man kan sakna någon... Efter statt följde jag med Ville hem. När vi var typ vid Strömtorpsskolan kom det en räv ut från skogen springandes i världens fart,, och efter honom (?) kom ett rådjur i full fräs. Hm, ett rådjur som jagar en räv.. (?) :D Lite kul.
Nej,,  vad tusan gör jag uppe?! Ska upp halv fem och jobba... Men innan jag sover måste jag läsa ett kapitel ur Twilight boken. Var tvungen att börja läsa för både mamma och kusin Malin är ju som tokiga när det gäller de där böckerna.. Måste ju se om de är så bra som de säger ;) Jag är kär i filmen iaf!.. <3

Godnatt! <3


Jobb

Då har jag gjort mina första två dagar på jobbet :) Inte så dumt som jag trodde, var bättre idag än igår också. Måste säga att jag är supersnygg(!) i min blåa "pyjamas", blåa nätmossa och blåa tofflor som jag har på jobbet! Ni skulle se mig! ojojoj! Men det är faktiskt för hygienens skull..... ;) Nackdelen är väl att jag får gå upp halv 04.30 varje morgon då jag börjar 06.01,,, inte så roligt.. Men nästa vecka jobbar jag eftermiddag, då börjar jag 14.11 och slutar 23.45. Liite bättre tider faktiskt men ändå rätt segt. Hur som helst så är det iallafall riktigt skönt att ha börjat jobba äntligen! :)


Bal&Student..

Då var alla skolår över,, bara sådär.. Vart tog åren vägen? Många gånger har det känts som att tiden gått otroligt sakta,, men nu helt plötsligt är det bara över.. (?) På ett vis är det fruktanvsvärt skönt, men det är även ledsamt och jobbigt.
Har ju iallafall fått ett sommarjobb som jag har chans att få ha kvar efter sommaren, så det känns ju himla bra!
Studenten var super, så himla roligt! Det var mycket blandade känslor men mest glada miner. =) Det var en sån skön känsla att springa ut till alla mina kära som stod där och väntade på mig. Jag var nog mer glad över att se dem där än att sluta skolan.... :$ hehe..
Men nu börjar "det hårda" livet som så många säger och det ser jag med glädje fram emot! ;)
Tack alla Sp3:or!! <3












Hemma <3

Då var man hemma igen efter en super vecka i Bulgarien :) , kom hem i onsdags morse. Huuur skönt som helst att komma hem igen!
I Bulgarien var det kanon väder varje dag utom en, så vädret kan jag absolut inte klaga på! :P Dock var maten inte den bästa... Antingen så var det så fett att det bara rann av det eller så var det helt smaklöst... Så det var helt underbart att komma hem till god mat alltså ;)
Under dagarna var det sol&bad som stod på schemat och på kvällarna öppnade vi våra öl och cider flaskor och hade det allmänt skoj.. ;) Inga konstigheter!
En av de sista dagarna var vi ett gäng som tog taxin in till Nessebar. Och satan i gatan vad fint det var där alltså! Små söta gator och en massa gamla byggnader. :)

Denna resa var helt klart perfekt!
Tack alla för en oförglömlig resa!






RSS 2.0