Massage...

... är inte bra att få innan jobb! Var nyss på massage och det var hur skönt och avslappnande som helst..! Nackdelen är att jag ska jobba till tolv inatt och frågan är hur jag ska hålla mig vaken till dess ? Jag är avslappnad i hela kroppen och jätte trött. Kan säga att det var absolut inte sista gången jag var iväg på massage,, men det var sista gången jag var iväg på det innan jobb... Uschamej.
Hon som jag var hos hade en 10-veckors Golden bebis.. Fy f*n va sööt!! Jag är sååå nära tårar när jag ser en Golden valp alltså.. Finns det något sötare? Nej! Alldeles kritvit och lurvig var han.. Någon gång, när tid finns, så ska jag ha en alldeles egen liten valp<3 :)

Nu ska jag göra mig en smörgås och strax sticka iväg till jobbet. Får se hur det går.. ;)

Ha en fortsatt trevlig måndag!


091022

Brrr! Vad jag fryser! Sitter här i köket, har käkat en hamburgare från McDonalds nyss så nu känner jag mig lagomt svälld om magen.. uschamej! Provade en topp nu också som jag skickat efter från Gina Tricot, alldeles klar-röd. Jätte söt :)
 
Ska alldeles strax klä på mig och åka in till jobbet för att hämta upp Tone. Vi ska till Öfalla och rida nu igen ;) Ska bli super-kul! Är helt kär i den där hästrasen alltså... <3 Men jag får ta på mig massor med kläder så att jag inte fryser ihjäl... Vore ju inte kul om jag gjorde det alltså.

Mina katter kör racer i hallen nu hör jag.. Kära nån hur de är ;p Och Charlie skäller på mig också,, bäst att ge honom mat på momangen!

Hade bra!  


<3


Toppen-dag !

Idag känns det som att det kommer bli en super-duper-dag! Humöret är på topp och likaså vädret, kan det bli bättre?!<3

Ska ringa älsklingen snart och fråga om han vill med ut och gå i det härliga höstvädret. Kanske en vända runt gryten, skulle inte vara helt fel :)

Igår fick jag hem en sand färgad klänning/tunika som jag beställt, skit fin verkligen! Men nu måste jag nog spara lite på pengarna om jag ska ha råd att köpa grejer i Ullared. Ska nämligen dit nästa månad, ska bli såå kul!
 
Ikväll hoppas jag på lite lördags-mys <3


Gryten förra hösten :) Så fint.

Lördag<3

Åh, va härligt det är med helg! Ska ta mig en promenad med Nisse snart i det sköna vädret tänkte jag. Dock så är det ju rätt så kyligt ute så jag får klä mig varmt.

I torsdags var jag på Perfect Home party, ett norskt företag som har jätte fina inredningsprodukter. Det fanns så himla mycket fint! Men jag köpte bara tre små söta ljuslyktor, blir mysigt att tända dem i jul! Jag såg en så himla fin, hög, ljusstake.. Felet med den var att den var så dyr,, 1198:- .. Men i slutet av november ska jag på ett till Perfect Home party, så det är nog mycket möjligt att jag köper den då! :$ Men det får ekonomin avgöra då!


Turridning på Islandshäst :)

Igår var jag och fyra till från jobbet i Öfalla och red Islandshäst. Hur kul som helst!! Var ute i skogen och på olika vägar i ca 3.5 timme. Jag fick en häst som var svart och hette Avaldi. Jätte mysig och ett riktigt krutpaket. Så i galoppen gick det undan kan jag säga. Det var jag och Ann som tog täten eftersom vi hade de piggaste hästarna. Jag hade ett leende på läpparna precis hela tiden! haha ;) Tölten var det heller inget fel på, en riktigt härlig känsla var det!
Detta kommer jag absolut göra om fler gånger!

Nu ska jag städa i mitt rum och plocka ur min garderob och slänga en massa saker. Får ju inte plats med alla kläder...


Avaldi & Loke


Hela gänget :)
Berit (Frosti), Jag (Avaldi), Tone (Toppa), Ann (Loke), Angelica (Silja)


RSS 2.0