Bad day

Grått, grått, grått... Vart är den blåa himlen? Jag som hade sett fram emot att vakna upp till en solig och vårig dag, men inte då.
Ska vaccinera mig om en timme och sen ska pappa och jag åka och äta lunch. Han fyller år idag :) Grattis Papps!♥

Beställde solprodukter igår som jag ska ha i Filippinerna. Visste inte riktigt vad jag skulle ta för faktor på dem men det blir nog bra. Är ju bara 8 veckor kvar nu!! I helgen ska vi boka buss till Arlanda tror jag. Den går klockan 3 på natten från Karlskoga, mysigt.

Nu ska jag göra mig iordning.


Det här är utsikten från hotellet vi ska bo på på Boracay

Det är så jag säger det

Idag är det exakt 8 veckor kvar tills jag åker till Skövde och hämtar hem min man ! Och då spenderar vi 7 dagar tillsammans här i Sverige sen bär det iväg mot Filippinerna i 3 veckor, ska bli så fruktansvärt skönt! 2 augusti ska Ville tillbaka till Skövde och agera soldat/militär nåt/några år till och förhoppningsvis följer jag med honom♥ Får hoppas att möjligheten att hitta ett jobb är större där än här, det är ju trots allt en större stad :) Vill verkligen inte att vi ska vara ifrån varann mer... Det tar på krafterna kan man säga. Men som tur är så har jag ju min mamma, min pappa och min Sabina här :) ♥

Nej, men nu ska jag sova. Tror jag behöver sova ut ordentligt. Känner mig svullen och trött hela jag, vet inte vad som hänt.. :P



Pink hink

Var i Karlskoga idag också med Sabina och handlade lite. Jag köpte en såå söt rosa hink. Det stod verkligen mitt namn på den! Inte för att jag vet vad jag ska ha den till men jag kommer väl på nåt.. :)
Nu sitter jag här nyduschad och vet inte riktigt vad jag ska göra innan jag ska till bästa vän och mysa. Lockar inte att gå ut och gå iallfall, det blåser ju så mycket...


Svea visste vad den skulle användas till iallfall

Färgade tippar

Hur snyggt är inte det här då ?! Åh, vad jag vill göra det... Ska göra det efter sommaren har jag bestämt mig för :)


Christian Louboutin design <3                                  Djurmönstrat - Hur snyggt !



Det är verkligen så himla snyggt

ÖoB & Mcd

Idag blev det frukost på Mcd med Sabina :) Mums, det satt fint! Efter det åkte vi till Överskottsbolaget och handlade en massa grejjer till Sabinas nya Big Plan =) Blir säkert jätte bra tror jag :)
Funderar på om jag ska gå ut och gå nåt idag eller om jag ska strunta i det.. Vete fan om jag orkar alltså. Får se lite senare...
Undra vad jag ska hitta på ikväll ..

Saknar min pojkvän !! <3

*

Ska jag, eller ska jag inte ? ..

Promenad med bästa vän o vovvar

Har nyss varit ute och gått med Sabina och vovvarna :) Blev runt Gryten idag. Riktigt härligt! Dock så var det väldigt blött där, så jag väntar nog ett par veckor innan jag går där igen... 
Ska snart åka in till Karlskoga och köpa nya walking skor, behövs.. Hoppas Emma vill följa med mig :) Efter det ska jag sätta mig ute på altanen i solen och kanske få lite färg i ansiktet :)


Burr.... Kan inte varit särskilt skönt i vattnet


  ♥

..

Då har ännu en vecka gått och jag inte har skrivit nåt.. Har iallafall hunnit fylla 20 och varit på systemet i veckan ;) Känns bra !
Ville åkte tillbaka till Skövde idag, vilket känns mindre bra.. :( Men den här gången är han inte borta så länge iallafall, han kommer hem på fredag igen.
Nu ligger jag i sängen och tittar på One Tree Hill, bästa serien ever! Men blir nog sova snart. Ska upp imorgon och åka till Karlskoga med min Sabina :)

Natti !

RSS 2.0